"روابط عمومی، ابتکاری است که به کمک آن، تعاملات یک سازمان با مخاطبان خود، با تأثیرگذاری بر افکار و عقاید آنها، بهبود مییابد."
روابط عمومی در متن است نه در حاشیه، ضرورت است نه در لوکس، در خود مدیریت است نه در بیرون آن، پس حق داریم بگوئیم هر مدیریتی سزاوار روابط عمومی ای است که دارد.
"راز موفقیت در روابط عمومی، صداقت، آگاهی و تواضع است."
روابط عمومی بایستی در ارتباط با مردم، مدافع سازمان و در ارتباط با مدیران، نقش مدعی العموم را به خود بگیرد. انگیزه اعمال انسانی اغلب احساسات است نه منطق، بنابراین کارشناس روابط عمومی باید عکس العملها را به حساب آورد و بکوشد تا تفسیرهای مختلف را پیش بینی کند.
هدف فعالیت های روابط عمومی در یک سازمان بایستی چنان باشد که کارکنان منافع خود را با سازمان یکی بدانند. بعبارت دیگر معتقد بشوند که ضرر مؤسسه ضرر آنها و نفع مؤسسه منفعت آنهاست.
همیشه در پشت سر روابط عمومی کاردان و موثر، مدیریتی آگاه و مدبر وجود دارد و بدون این پشتیبان، کوششهای روابط عمومی به جایی نخواهد رسید.
قدرت روابط عمومی در صلاحیت و صمیمیت آن است، با کوشش خردمندانه چنین روابط عمومی ای می توان در مردم اعتقادی بوجود آورد که همواره به اقدامات مؤسسه و مدیران آن خوشبین بوده و اعتماد نمایند.
به من بگو کارشناس روابط عمومی مؤسسه تو کیست تا بگوییم که مؤسسه تو چگونه است.
قبل
بعدی
لوئیس جیمز برنِیز
پدر روابط عمومی جهان
معروف به مرد نامرئی دستکاری افکار عمومی، زاده ۲۲ نوامبر ۱۸۹۱ - درگذشته ۹ مارس ۱۹۹۵، یک اتریشی-آمریکایی بنیانگذار و پیشرو در زمینه روابط عمومی و پروپاگاندا بود.
حمید نطقی
پدر روابط عمومی ایران
زاده ۱۱ شهریور ۱۲۹۹ – درگذشته ۲۵ تیر ۱۳۷۸، نویسنده، مؤلف، شاعر، استاد دانشگاه و پایهگذار روابط عمومی اهل ایران بود. وی معتقد بود روابط عمومی بر سه عنصر هنر، فن و فلسفه استوار است