در اين مقاله در مورد تاثير URL در سئو سايت صحبت خواهم کرد. همچنين نحوه آدرس دهي صفحات وب (url) را از ديدگاه سئو بررسي مي کنم.

url ها ،جدا از بحث جذابيت براي افراد ،بايد براي موتورهاي جستجوگر نيز به شکلي مناسب طراحي شده باشند. به عبارت ديگر براي موتورهاي جستجو نيز جذاب باشند.

URL به عنوان هويت اينترنتي براي تمام محتواي موجود در يک سايت به شمار مي آيد، زيرا کاربران در نگاه اول آدرس URL شما را مي بينند و اولين برداشت را از URL شما دارند. اگر يک URL باعث گمراهي موتورهاي جستجو شود ، ممکن است جستجوگرها نتوانند به محتواي سايت شما دسترسي پيدا کنند.

بنابراين، ايجاد  URL بدون دانش و معماري مناسب ، مشکلات زيادي را در موتورهاي جستجو براي وب سايت شما ايجاد مي کند.

 انتخاب يک URL مناسب که حاوي کلمات کليدي مرتبط با محتواي صفحه شما باشد علاوه بر اينکه رتبه شما را بالا خواهد برد ، قطعا کاربران را جذب وب سايت شما مي کند.

سوالي که اينجا مطرح مي شود اين است که تا چه ميزان URL ها مهم هستند ؟

سال هاي زيادي است که متخصصان سئو، قرار دادن عبارات کليدي مرتبط با محتواي سايت را در URL ها توصيه مي کنند، زيرا همان طور که به آن واقف هستيد اولين نقطه ي تاثيرگذاري سايت در ذهن مخاطبين شما آدرس URL سايت شما است.

 اما url خوب چه ويژگي هايي دارد.

اما نکاتي که از ديدگاه سئو سايت بايد در انتخاب نام url رعايت کنيد:

ساختار انتخاب واژه براي نام آدرس URL مي بايست ساده، قابل خواندن و حتي الامکان تک سيلابي باشد.

مانند شکل درست: www.example.com/SEO-advice-for-beginners

شکل نادرست: www.example.com/index.php?id_sezione=360&sid=4j3898enno0223bns983201djis03

گوگل پيشنهاد مي کند به منظور جداسازي کلمات در آدرس URL خود از خط فاصله استفاده کنيد.

به طور مثال :

(www.example.com/SEO-advice-for-beginners)

اگر در آدرس هاي URL خود حروف بزرگ قرار دارد بهتر است تمامي حروف به حروف کوچک تبديل شوند. دوستان عزيزم، گوگل به حروف بزرگ و کوچک حساس است و ممکن است سايت خود را بي دليلي دچار چالش کنيد.

به طور مثال آدرس  example.com/webpage با آدرس example.com/WebPage کاملا متفاوت است. زيرا هر کدام خود به تنهايي مي توانند يک صفحه مجزا باشند.

در گذشته يکي از آيتم ها در انتخاب نام URL عدم استفاده از stop word ها بود ولي در حال حاضر اين مسئله کاملا برعکس شده است و گوگل پيشنهاد مي کند از اين حروف استفاده شود.

مسئله اي که در نام آدرس URL مهم است، به وضوح ديده شدن نام توسط کاربر است.

استفاده از اين ايده که نام سايت بايد در عنوان يا URL نيز ديده شود بسيار خوب است. ولي اين به صورت اجبار و يا الزام نيست که حتما توسط مديران سايت رعايت شود.

بلکه در جذب مخاطب و ذهنيت سازي در کاربران مي تواند بسيار موثر باشد. اما فقط يک پيشنهاد است و نه يک الزام.

پيشنهاد گوگل قرار دادن کلمات کليدي مهم و مرتبط در ابتداي URL تا جاي ممکن است، زيرا اين کار کمک به جذب ترافيک در سايت شما مي نمايد. اين مورد از ابتدا بوده است و تا ابد هم ادامه خواهد داشت

براساس گزارشي از سايت moz به منظور  افزايش رنکينگ، بهتر است از دامنه ها و زير دامنه هاي تک سيلابي استفاده کنيد.

همچنين شواهد نشان مي دهد در انتقال محتوا از دامنه اصلي به زير دامنه ميزان ترافيک بيشتري جذب سايت شده است و در افزايش خوانايي از ديدگاه گوگل بسيار تاثيرگذار است. اين بدان معناست که اگر شما در زيردامنه هاي سايت خود محتواي باکيفيت و ارزشمندي قراردهيد که ارزش ساخت يک زيردامنه را داشته باشيد در ديد گوگل بسيار تاثيرگذار است.

براساس گزارشي از سايت Moz  و مقالات معتبر بهتر است در آدرس URL از تعداد کمتري اسلش استفاده کنيد، زيرا استفاده تعداد زيادي اسلش سبب درهم آشفتگي و ايجاد ابهام در ايندکس کردن صفحات توسط گوگل خواهد شد.

بهتر است در آدرس url ها از فعل استفاده کنيد. به طور مثال از apply بجاي applying  استفاده کنيد.

ايجاد URL ها با محتواي يکسان باعث ايجاد مشکلاتي سخت براي گوگل خواهد شد. به طور مثال گوگل نمي تواند در ايندکس کردن آدرس ها درست عمل کند. در نتيجه صفحه شما در نتايج جستجو ظاهر نخواهد شد.

لذا به منظور جلوگيري از اين مشکل حتما بايداز url هايي با آدرس هاي متفاوت و محتواي متفاوت استفاده کنيد.

گوگل ليستي از بروز مشکلات احتمالي منتشر کرده است که در ادامه با هم بررسي مي کنيم.

به چه صورت مي توان مشکلات URL ها را حل کرد ؟

گوگل پيشنهاد مي کند که مشکلات آدرس URL را با به کار بردن نکات زير مرتفع کنيد:

در اين مقاله تمام نکات سئو URL و بايدها و نبايدهاي آدرس دهي صفحات وب را مطرح کردم. اميدوارم اين مقاله مورد توجه شما دوستان عزيزم قرار گرفته باشد.

منبع : newseo.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *